maanantai 11. joulukuuta 2017

Haasteen tulevaisuus?

Olen pähkäillyt hasteen tulevaisuudesta?
Mitä mieltä te olette asiasta?
Haluatteko että jatkan haastetta, vaikka viimeaikoina olenkin laiminlyönyt sitä ankarasti?
Annatteko minule anteeksi viivästymiset?
Sana on vapaa, kommentoikaa, olkaa niin ystävällisiä

12 kommenttia:

 1. Hei ei tämä niin vakavaa ole, ettei voi oman aikataulunsa mukaan mennä. Ei minua ainakaan ole haitannut, en edes ole huomannut. En joka haasteeseen kerkeä korttia edes tekemään, työt hiukan harrasteita välillä hidastaa ;) mutta ihana käydä katsomassa muiden töitä. Näitä kotmaisia haasteita ei ole liikaa ihana kun joku niitä vetää. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi. Itselläni on jaksoja jolloin kortteilu ei iske ja silloin huomaan unohtavani koko haasteen ja sen tuomat velvoitteet. Teen paljon muutakin ja olen vesimies... 😉

   Poista
 2. Jatka ihmeessä, kuten Marjutkin sanoi niin ei kotimaisia haasteita montaakaan löydy. Kyllähän nyt jokaiselta pitää senverran ymmärrystä löytyä, että jaksaa odotella vaikka joku asia haasteessa olisikin myöhässä. Vesimies... ymmärrän todella hyvin, mieheni on vesimies ;D
  Mutta juu, jos vaan jaksat niin jatka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitoksia Brita myös palautteesta. Horoskoopin kun mainitsee saa herkemmin anteeksi. Joulun aika hektistä ja hässäkkä-aikaa käsillä tekeville, myyjäisiä, joulumarkkinoita, messuja ja ihan kaikkee kivaa

   Poista
 3. Olisi tosi kiva jos jatkaisit. Näihin kotimaisiin haasteisiin on mukavaa osallistua, näitä ei kovin monta ole.
  Jos myöhästyy niin ei se maata kaada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että vaikka hieman myöhästelee odotatte uutta innokkaana. Se lämmittää mieltä. Toisinaan sitä on altis myöhästymisille tunnollisetkin, uskoisin. Kiitos palautteesta.

   Poista
 4. Ei kovin montaa kotimaista haastetta edes ole, joten jos suinkin jaksat, jatka ihmeessä. On ollut kiva tulla mukaan haasteisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Näyttää kaikki olevan yhtä mieltä siitä, että voin jatkaa haastetta vaikka väliin ei ole kaikki ajallaan valmiina. Kiitos palautteesta.

   Poista
 5. Jatka ihmeessä, tämä on tosi mukava haaste. Itsekin elän ruuhkavuosia ja välillä on pitkiäkin aikoja, ettei vaan kertakaikkiaan ehdi eikä jaksa piperrellä. Minä en ainakaan lainkaan hermostu, vaikka haasteen aikataulu jätättäisi. Tämä on luova harrastus ja tunnetusti taiteilijoilla on taiteilijoiden aikataulut, eiks niin 😀

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta, jatka vaan jos millään jaksat! Eikä viivästymiset todellakaan haittaa, kyllä täällä jaksetaan odotella. En itsekään jaksa/ehdi askarrella ja välillä on pitkiäkin aikoja ettei vain saa aikaiseksi mitään ja väkisin on vähän turha yrittää..

  VastaaPoista
 7. Itse en ole viime aikoina kamalasti ehtinyt haasteisiin osallistumaan mutta aina käyn tämänkin haasteen kurkkaamassa. Älä missään nimessä lopeta jos vain itse jaksat jatkaa! Kotimaiset haasteet ovat kuitenkin niin ihania!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Ne ovat aina tervetulleita!