Blogin kirjoittaja

Hei kaikki ihanat kortteilijat ja haasteisiin osallistujat!

Ihanaa kun olette löytäneet taas minun haasteblogin. Sain oman sponsorin haasteilleni, Paperinauhan. Olin ratketa riemusta kun Paperinauhan Päivi suostui mukaan. Kiitämme siis häntä haasteesta myös.Toivottavasti näemme myös hänen DT-töitä haasteissa, eikö?

Haluan myös muistuttaa kaikkia ihania jäseniä seuraavista asioista jotka vaikuttaa toisinaan väkisinkin haasteblogin pitämiseen.

1. Sairastan nivelreumaa joka toisinaan on oireeton ja toisinaan esim. minun oikean käden sormet tulehtuu. Silloin niillä ei pysty tekemään kotitöitä saati blogia kirjoittamaan. Pyrin kuitenkin ajastamaan kaikki haasteet,mutta voittajien julkaisu saattaa sitten joskus viivästyä. Malttia vain. En tahdo kuulla valituksia sellaisesta asiasta jolle en vain yksinkertaisesti voi mitään. Kiitos kun ymmärrätte sen.

2. Pidän haasteblogia vapaasta omasta tahdosta harrastuksena, rakkaudesta kortteiluun ja askarteluun. Se syö vapaa-aikaani siinä kaikkien muiden arkisten askareiden myötä. Pidän myös omaa blogia ja tykkään lukea muiden blogeja. Blogiini saa klikkailla lukijaksi ;)

3. Muutin kesäkuun alussa 2016 maalle, Lestijärvelle. Nettiyhteys ei ole kummoinen. Se takkuaa tuon tuosta joten se saattaa myös häiritä meitä kaikkia. Eniten se syö kuitenkin minua!! En aina halusta huolimatta voi asialle mitään.

Kiitos kun olet sydämellinen ja kärsivällinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Ne ovat aina tervetulleita!